Introductie:
De ACS 2.o Hub is volop in ontwikkeling, met deze hardware kunt u uw huidige machine connected maken. Dit wil zeggen dat uw machine in het netwerk wordt opgenomen om zo informatie op te slaan in uw persoonlijke cloud. De hardware die wij leveren wordt geinstalleerd door ons geinstalleerd die de machine uitleest en vervolgens in een database opslaat in een cloud omgeving. Een vereiste is dat uw machine(s) welke u "Connected" wil maken voorzien moeten zijn van een Fanuc besturing en een netwerk- aansluiting. Indien u hier niet zeker van bent kunt u contact met ons opnemen zodat wij dit voor u kunnen uitzoeken.

Doel:
Stel u gebruikt aan uw freesbank een beladingsrobot om zo 24 uur per dag door te kunnen werken, u kunt natuurlijk niet 24 uur per dag aanwezig zijn om eventuele alarm meldingen te ondervangen, daar kunt u onze ACS_Hub voor gebruiken welke direct bij een alarm melding via een "WhatsApp*/Telgram push-melding" of een E-Mail precies de alarmstatus doorstuurt naar uw mobiele telefoon, tablet of computer. Doordat de exacte melding van uw machine in onze app wordt vermeld of middels Telegram Messanger of per E-mail, weet u precies wat er gaande is. Dit kan zijn dat uw machine is gestopt wegens een probleem met het gereedschap, een deur die niet goed sluit of misschien zijn de producten klaar. Zo weet u precies of u direct moet ingrijpen of dat het geen absolute spoed heeft.Hoe werkt het:
De ACS_Hub leest continu de machine uit op meldingen en andere bruikbare informatie. Deze informatie wordt verzameld in een database welke u kunt raadplegen met onze mobiele app of via de website. Ook een alarm historie is beschikbaar zodat u bij repeterende alarmmeldingen hierop kunt anticiperen.

Mogelijkheden:
Ook is het mogelijk om te kiezen voor het ACS Dashboard. Dit dashboard bevat alle mogelijk informatie zoals cyclus tijden (handig voor de planning), statussen, snelheden. Kortom alle informatie welke u op het LCD van uw besturing kunt aflezen is ook te vinden in ons dashboard, er is ook een mogelijkheid om meerdere machines tegelijkertijd weer te geven.* WhatsApp nog niet beschikbaar©2018 Auto Well Benelux B.V.

AVG Privacyverklaring

We make
MILLING
TURNING
AUTOMATION
Awesome!